Fabula de Forma d.o.o.

FABULA DE FORMA D.O.O. je društvo s ograničenom odgovornošću za usluge i trgovinu. Osnovano je 28.02.2005 godine prema zakonima i propisima Republike Hrvatske pod osobnim identifikacijskim brojem subjekta (OIB) 85976035307. Sjedište Društva nalazi se u Zagrebu, Mandrovićeva 22.

 

 

 

 

Osnovne djelatnosti Društva, temeljem upisa u Trgovačkom sudu su:

-kupnja i prodaja robe

-zastupanje stranih tvrtki

-obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu

-frizerski saloni za uljepšavanje

-djelatnost za njegu i održavanje tijela

-organiziranje i održavanje seminara za frizere

Tvrtka Fabula de Forma d.o.o na hrvatskom tržištu ima vodeću ulogu u distribuciji visoko selektivnih kozmetičkih brendova za frizerske i kozmetičke salone.

Portfelj Fabula De Forma uključuje slijedeće brendove:

Kevin.Murphy

Revlon Professional

ELEVEN Australia

Creative Nail Design

Olaplex

Massugu

Framar

Showpony

 

Web shop

Fabula de Forma d.o.o. od samog utemeljenja surađuje s najselektivnijim frizerskim i kozmetičkim salonima hrvatskog tržišta. Naš tim od 20 djelatnika kontinuirano usavršava kvalitetu svojih usluga i proširuje distribucijsku mrežu, koja danas broji više od 1500+ poslovnih partnera.
Funkcija tvrtke Fabula de Forma d.o.o. je kontinuirano podržavanje visokih standarda brandova koje predstavlja i razvoj frizerske i kozmetičke branše kroz visoko-kvalitetnu edukaciju.

Naš tim
Poslovni prostor tvrtke Fabula de Forma d.o.o. se nalazi na adresi Radnička cesta 1A/Business Park, 10000 Zagreb i sastoji se od više reprezentativnih ureda, skladišnog prostora, edukacijskog centra, frizerski-beauty centar i maloprodajnu trgovinu. Tvrtku Fabula de Forma d.o.o. čini tim od 20 stalno zaposlenih, stručnih i motiviranih djelatnika.
Temeljna načela naše tvrtke i naših djelatnika su uslužnost i predanost poslovanju, a odlikuju se timskim radom, suradnjom, kreativnošću i organizacijom.

Fabula de Forma d.o.o.

Radnička cesta 1A / Business Park

10000, Zagreb

T: 01 4640 287

F: 01 4640 705

e-mail: info@fdf.hr

www.fdf.hr