OLAPLEX No.0 Intensive Bond Builder 155ml

Baš kad ste pomislili da vaša OLAPLEX igra kod kuće ne može biti bolja, lansirali smo nešto izvanredno da vašu kosu podignemo na sljedeću razinu. Predstavljamo, OLAPLEX br.0 koji služi kao prethodnik OLAPLEX-u No.3 za intenzivan reparativni tretman kod kuće.

30,00

Baš kad ste pomislili da vaša OLAPLEX igra kod kuće ne može biti bolja, lansirali smo nešto izvanredno da Vašu kosu podignemo na sljedeću razinu. Predstavljamo, OLAPLEX br.0 koji služi kao prethodnik OLAPLEX-u No.3 za intenzivan reparativni tretman kod kuće.

Dakle, tko može koristiti OLAPLEX No.0? No.0 je za svakoga i djeluje na sve tipove i teksture kose, baš kao i cijela OLAPLEX linija! Iako sve frizure imaju koristi od njegovog tretmana, intenzivnije oštećena kosa će u početku vidjeti najdramatičnije rezultate. Što se češće koristi No.0, kosa postaje zdravija. Rezultati možda neće biti tako uočljivi, ali i dalje djeluje unutar strukture kose.

 

Upute za korištenje No.0: Nanesite No.0 na čistu suhu kosu. Počešljajte proizvod kako biste osigurali zasićenost. Pričekajte 10 minuta, a zatim nanesite OLAPLEX No.3 Hair Perfector izravno na No.0. Ponovno počešljajte da se dobro zasiti, a zatim ostavite tretman još desetak minuta. Ovaj tretman traje minimalno 20 minuta, no, baš kao i sam No.3, značajniji rezultati se postižu ako ga duže držite! Kada završite, isperite, operite šamponom i nanesite regenerator. Preporučujemo OLAPLEX br. 4 šampon i OLAPLEX br. 5 regenerator za najbolje rezultate.

 

Svaka boca br.0 sadrži otprilike 4-6 upotreba, baš kao i br.3. No.0 je veganski i bez glutena. Također je: bez parabena, bez fosfata, bez ftalata, bez sulfata, bez glutena, bez aldehida, bez DEA, bez aldehida i bez formaldehida.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OLAPLEX No.0 Intensive Bond Builder 155ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop